Skip to main content

Binnen 1 werkdag verzonden

Leveringen

Bestellingen worden verstuurd binnen 1-7 werkdagen als brievenbus pakketje via PostNL. Zo hoef je er niet voor thuis te blijven. 

Momenteel verstuurt Jojora alleen binnen Nederland. 

Ruilen

Het is mogelijk om te ruilen. Neem hiervoor contact op via riskaveldhoven@gmail.com. De kosten voor het terugzenden van het product zijn voor eigen rekening.

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Dit dien je binnen de 14 dagen na ontvangst kenbaar te maken via riskaveldhoven@gmail.com. 

Wanneer je gebruik wilt maken van dit zogenoemde herroepingsrecht, heb je na de annulering 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen na melding van retour teruggestort. Mits het product in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het terugzenden zijn voor eigen rekening.

Het product dient in originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Tijdens de bedenktijd van 14 dagen dient het product behandeld te worden zoals het ook in een fysieke winkel behandeld zou worden.

Wanneer het product of de verpakking beschadigd zijn, wordt de waardevermindering van het product aan u doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed is verpakt.

Zie ook artikel 7 & 8 van de algemene voorwaarden.

Heb je vragen?
Neem gerust contact op.